Rijzert Logo Mobiel
Rijzert Logo Rijzert Logo Mobiel

Onderwijsaanbod

Wij geven zowel theorie- als praktijklessen. Bij de theorielessen zijn er gemiddeld 16 leerlingen en bij praktijklessen gemiddeld 8 leerlingen met één docent.

Bij de theorielessen van de maatwerkklas zijn er maximaal 10 leerlingen met één docent en bij de praktijklessen is er altijd één onderwijsassistent aanwezig.

Thema's

Thema’s die centraal staan zijn: wonen, werken, burgerschap en vrije tijd. We willen dat de leerlingen leren zo goed en zelfstandig mogelijk te functioneren op school en in de maatschappij.

Sociale vaardigheden

We verzorgen ook lessen in sociale vaardigheden. Leerlingen kunnen meedoen aan een training die afgestemd is op hun individuele behoefte. Er zijn mogelijkheden voor leerlingen die faalangstig zijn, leerlingen die zich moeilijk uiten en leerlingen met verminderde weerbaarheid. Ook hebben we een continu aanbod van trainingen en informatiebijeenkomsten rondom social media en een gezonde leefstijl.

Diploma / examenreglement

Heb je het praktijkonderwijs succesvol afgerond dan ontvang je een schooldiploma. Aan welke eisen je moet voldoen lees je in het examenreglement.

© 2024 rijzert.nl | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring